Sfaturi și recomandări pentru păstrarea sănătos și un păr frumos

Atunci când vorbim despre dușmanii sănătos, păr drăguț, ne confruntăm cu atât de factori externi, cum ar fi soarele, poluarea sau utilizarea de produse neadecvate, cum ar fi piața internă, de exemplu, stresul, schimbarile hormonale sau incorectă dieta.

– Trucuri pentru a obține mai frumoasa coama

Pentru a obține de invidiat coama, noi trebuie să mențină un scalp sanatos, nutritiv fibre si bine alimentat de root. Unele trucuri pe care le putem face acasă, pentru a obține o frumoasa coama, cu strălucire și volum: perie părul înainte de duș, deoarece parul este mai fragil, atunci când acestea sunt umede, dar, de asemenea, înainte de a merge la culcare, pentru a activa circulația; să utilizeze mijloace de protecție termică pentru păr styling și de a folosi produse adecvate nevoilor noastre și a procedurilor.

– Grija pentru fiecare sezon

În funcție de perioada din an în care ne găsim parul va suferi de diferite agresiunilor, și, prin urmare, trebuie să se adapteze procedura noastră de îngrijire a părului. În timpul iernii, principalul dușman este frig, deci cel mai bun mod de a proteja parul nostru nu va ieși din casă cu părul umed. În timpul verii trebuie să-l protejeze de soare, clor și de uscăciune, de aceea recomandarea este de a va purta de protecție solară și capilar și lăsați-l să se usuce în aer. În sezoanele intermediare, cum ar fi de primăvară, vom găsi părul, care devin slăbit frig, și trebuie să se pregătească pentru un surplus de vară; de multe ori este asociat cu noile proceduri, stresul, schimbările hormonale și schimbări în alimentație, care pot afecta creșterea și calitatea părului, ceea ce duce la: mai mult de parul subtire, cu mai puțin volum și densitate; de aceea, vă recomandăm să includă în exterior îngrijire utilizarea нутрикосметики, de a acționa, de asemenea, pentru a hrăni părul din interior.

– Cum putem preveni uscarea vârfuri?

În plus față de utilizarea apărătorilor de căldură și să le vindece cu o reducere, atunci când este necesar, este important să se includă în procedura noastră de îngrijire de ulei, care asigură o alimentare suplimentară în domeniu, deoarece vârfurile sunt departe de scalp și, prin urmare, nu lipsa de alimentare.

– Există o mulțime de mituri…

Mituri legate de păr, putem găsi o mulțime: unele exemple au constat în faptul că au nevoie pentru a schimba sampon mod obișnuit, că eliminarea Cana le face să iasă mai mult, că îngrijirea părului le face să crească mai repede… toate acestea sunt false, ceea ce este real, este că trebuie să ne folosim produse de calitate, care nu slăbesc părul nostru și care sunt adecvate în conformitate cu necesitatea de a noastră pielii capului, în conformitate cu normal, bold, uscat sau sensibil. În cazul copiilor, în plus față de faptul de a fi moale, este interesant că ei nu irita ochii.

– Sfaturi pentru a îmbunătăți calitatea de păr

Frumoase și păr sănătos începe cu o dietă echilibrată, care vă oferă toate substanțele nutritive necesare din interior. Lipsa de vitamine, minerale sau proteine se reflectă slab, subțire, păr, și chiar și atunci când problemele cu care se încadrează. Produse care nu pot lipsi de pe masă, pentru a îmbunătăți frumusețea părului:

Bogate in acizi grasi omega-3 produse, cum ar fi albastru de pește, avocado și ulei de măsline.

Alimente bogate in vitamina D, cum ar fi ouă, scoici și pește.

Bogate în zinc produse, cum ar fi carnea sau nuci.

Alimentele bogate in vitamina C, cum ar fi broccoli, spanac, kiwi sau piper.

Produse cu conținut ridicat de proteine și de vitamine Din grupa b, cum ar fi carne, ouă și leguminoase.

– Există produse care trebuie să le evităm?

În cadrul unei alimentații echilibrate noi nu va trebui să evite orice fel de produse, deși ne limităm excesul de zahar, bauturi racoritoare, alcool si grasimi saturate.